Kattenpension

Ga je binnenkort op vakantie en wil je jouw lieve viervoeter niet alleen thuis laten? Zoek je een gezellige verblijfplaats waar je kat kan spelen, rusten en een eigen kamer heeft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In ons kattenpension te Duras (Sint-Truiden) verzorgen wij jouw kat met veel liefde en doen wij ons uiterste best om ook hem een fijne tijd te geven. Je kunt dus met een gerust gemoed op vakantie vertrekken.

Kattenpension Mitoe

Over het pension

Ons kattenpension biedt plaats voor 10 katten en bestaat uit 4 aparte kamers en 1 gezamenlijke kamer. Allemaal zijn ze voorzien van verschillende slaapplekjes, een krabton, een ruime kattenbak en tal van speeltjes. Jouw kat zal zich dus zeker niet vervelen. 

Om te voorkomen dat de katten zich eenzaam voelen, speelt er continu muziek en zijn er dagelijks meerdere knuffelmomenten. Bovendien worden de katten ook elke dag gekamd voor een hygiënische sfeer. 

Daarnaast zijn 3 van de 4 kattenrennen en de gezamenlijke ruimte voorzien van een overdekt buitenverblijf. Bij mooi weer kunnen de katten zo via een luikje vanuit hun kamer naar het terras om er te genieten van de buitenlucht.

Is er nog plaats voor jouw kat? 

>> Beschikbaarheid controleren

Tarieven

  • 1 kat: dagprijs 10 euro
  • 2 katten uit 1 gezin: dagprijs 18 euro
  • 3 katten uit 1 gezin: dagprijs 24 euro
  • 4 katten uit 1 gezin: dagprijs 28 euro

In deze prijs is standaard voeding (Royal Canin) inbegrepen

Image

Reserveren

Jouw favoriete knuffeldier op vakantie in ons 5 sterren kattenhotel?

>> NU RESERVEREN