Over ons

Cattery Mitoe te Zepperen (Sint-Truiden) Hoewel ik altijd al een voorliefde had voor Britse kortharen, is deze liefde alleen maar groter geworden toen ik, Michaux Milou, voor mijn verjaardag een Britse korthaar kitten cadeau kreeg. Als gevolg hiervan gingen mijn echtgenoot en ik op zoek naar andere Britjes en zo werd uiteindelijk cattery MITOE geboren. De naam van onze cattery is trouwens een samenvoeging van onze achternamen Michaux Milou en Toelen François.

Al onze katten krijgen bij ons dan ook de allerbeste zorgen en worden heel goed ik de watten gelegd. Zo worden ze jaarlijks gevaccineerd tegen katten- en niesziekte en tegen leucose. Hierbij worden wij trouwens bijgestaan door een fantastische dierenarts die dag en nacht voor ons klaar staat. Daar bovenop hebben onze poezen en katers hun eigen kattenhuis waarin zij kunnen verblijven, alsook bij ons in de huiskamer. Daarnaast kunnen zij ook vertoeven in hun buitenrennen en genieten van het mooie weer, onze hond Dali en onze kleinkinderen.

Onze cattery is gelegen op een mooi domein in het mooie Limburg, tussen de fruitbomen. Wij zijn erkend en geregistreerd bij het FOD van de Belgische Federale Overheid en lid van de Belgian Cat Fanciers.

Voor inlichtingen kan je ons vrijblijvend bezoeken na afspraak.

Erkenningsnummer HK20707708